maandag 7 februari 2011

Zeilen in Nederland


Onze nieuwe aanwinst ligt nu nog op de kant, maar binnenkort kunt u met Nomas sailing ook genieten op de Hollandse wateren. Met 'Swieb', de jongste aanwinst van Nomas sailing, is het mogelijk om vanuit de jachthaven Naarden dagtochten te maken op de Randmeren.


'Swieb' is een ruim 6,60 meter lange Bénéteau First uit 1978 die nog vrijwel geheel in de originele staat verkeert en uitstekend is geconserveerd. Gaat u een keer met ons mee? Het is ook mogelijk privézeillessen te volgen aan boord van 'Swieb'. Als u meer wilt weten over ons nieuwste project, stuur dan een berichtje naar ankie@nomas.nl.

Vrouwen zeilen in de zon


Zeilen in de zon en relaxen bij het avondrood.

In samenwerking met Vrouwaanboord (www.vrouwaanboord.nl) verzorgt Nomas sailing deze zomer langs de kust van de Portugese Algarve zeiltochten voor en door vrouwen. De eerste tocht staat gepland van 24 juni tot en met 1 juli 2011.

Waarheen?
Iedere dag een andere richting, haven, stadje, baai, strand... gaan waar de wind ons brengt. Voldoende tijd om te struinen door de bijzonder stadjes die de Algarve rijk is, snuffelen in de winkeltjes, ontspannen op één van de de vele terrasjes en wandelen langs de historische gebouwen. Wat verder de zee op, op zoek naar de dolfijnen in hun natuurlijke omgeving.

Wil je liever genieten van de zon? Wat te denken van het anker uitgooien in een baai en een verfrissende duik, met een spannend boek op het voordek en een hapje en drankje op zijn tijd?

Deze zeilweek is alleen bedoeld voor vrouwen. Zeilervaring is niet vereist. Ben je alleengaand of heb je een gezin? Maakt niet uit. Ook je leeftijd doet er niet toe. Het belangrijkste is dat je er zin in hebt. We gaan er een onvergetelijke week van maken.

Kosten
Deze bijzondere reis kost 995 euro p.p. (exclusief vliegreis en transfer, diners, invulling van de vrije dag, reis- en ongevallenverzekering en een bijdrage aan de boordkas. Inclusief ontbijt, overnachting aan boord, gebruik bed- en badlinnen).

Informatie
Lijkt het je leuk om deze bijzondere reis met ons mee te maken? Stuur een e-mail naar ankie@nomas.nl en je krijgt per omgaande alle details.